Malzemeler
•2 adet muz
•1 su bardağı yulaf ezmesi
•2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu
•1 yemek kaşığı kakao
•1 tatlı kaşığı bal
Yapılışı:
Muzları çatalla bir kapta ezelim.
Üzerine yulaf ezmesi,hindiztan cevizi,kakao ve balı ilave edelim
Karıştırdıktan sonra kalbımıza (kalıp yoksa kağıt kalıplara) ortasına
çukur yaparak elimizle şekil verelim.
180 derecede 10 dakika pişirmeye bırakalım.
Üst Süsleme İçin:
Yoğurt,fıstık ezmesi,chia tohumu, eritilmiş bitter çikolata,meyve ve
kuruyemişlerle dilediğimiz gibi süsleyelim
Öneri
Gluten hassasiyeti olan kişilerin bazılarında nadiren de olsa yulaf ezmesi
rahatsızlık verebiliyor.yulaf ezmesi yerine Glutensiz unlar tercih
edebilirler.
AFİYET OLSUN!